Hopballe Mølle

Kvalitetskylling fra Hopballe Mølle

Hopballe kyllinger lever med langt mere plads end konventionelle slagtekyllinger. Kyllingerne har 4-5 gange så meget plads som almindelige kyllinger, hvilket giver dem mulighed for at bevæge sig mere, bruge muskler og udvikle en bedre kødstruktur. Om aftenen slukkes lyset, og kyllingerne får 8 timers ubrudt søvn – et tiltag, som skal skabe ro og bedre trivsel for flokken.

Hopballe Mølle ligger naturskønt i Grejsdalen mellem Vejle og Jelling, omgivet af vandløb, skov og mark. Det er en gammel mølleejendom med rødder helt tilbage til middelalderen. Ved moderniseringen i 2002 besluttede ejeren at udvikle en “anderledes kylling”, hvor dyrevelfærd, naturlig vækst og smag skulle stå i centrum. Denne strategi har vist sig at blive kernen i Hopballe Mølles identitet: produktion uden de kompromiser, man ofte ser i storskalaproduktion.

I alma forhandler vi stort set alle udskæringer fra Hopballe Mølle – lige fra den hele kylling til vinger, bryst og indmad.