Morgenmad
30 minutter
1 person
Indkøbsliste
150 g græsk yoghurt
40 g Corn Yuzu Hot
Sauce fra Noma Projects
Salt
1 spsk. eddike
2 æg
2 spsk. smør
1 nip sumak (kan udelades)
1 nip chiliflager
½ bundt dild
Fremgangsmåde
- Rør græsk yoghurt sammen med Corn Yuzu Hot Sauce. Smag til med salt.
- Kog vand op i en stor gryde, og tilsæt eddike.
- Slå æggene ud i små skåle. Rør i det kogende vand, så der kommer en hvirvel, og hæld æggene i. Pochér æggene i 3-4 minutter, til
æggehviden er fast, men æggeblommen stadig er flydende. - Smelt smørret i en lille gryde, og rør i det, til det er brunet. Tilsæt sumak og chiliflager, og sluk.
- Fordel yoghurtblandingen i en dyb tallerken, og læg de pocherede æg ovenpå. Hæld brunet smør over. Pynt med dildkviste og evt. sumak.
- Servér som morgenmad, frokost eller aftensmad med brød til.