Sushiris med spicy dressing, æg og Nordic ”Soy” Sauce

Opskrift af Noma Projects

Aftensmad

25 minutter

2 personer

Indkøbsliste
300 g sushiris
2 æg
Spicy dressing:
2 spsk. risvineddike
1 tsk. sukker
½ tsk. fintrevet ingefær
½ frisk rød chili
4 spsk. Nordic ”Soy” Sauce fra Noma Projects
Valgfri topping:
Tang
Forårsløg
Ristede sesamfrø
Chiliolie
Syltede agurker

Fremgangsmåde

  1. Kog sushirisene efter pakkens anvisning. Lad dem køle let af.
  2. Kog æggene i 6 minutter, og læg dem derefter i isvand for at stoppe kogningen.
  3. Spicy dressing: Rør en dressing af risvineddike, sukker, fintrevet ingefær, finthakket chili og Nordic ”Soy” Sauce.
  4. Anret ris og halverede æg i en skål, og hæld dressingen over. Servér med valgfri topping til.