Nudler med ingefær, peanuts og Dashi RDX

Opskrift af Noma Projects

Aftensmad
20 minutter

4 personer

Indkøbsliste
400 g nudler (fx ramennudler)
2 spsk. friskrevet ingefær
1 spsk. sesamolie
1½ spsk. sojasauce
4 spsk. fiskesauce
4 spsk. sukker
8 spsk. limesaft
Topping:
1 bundt forårsløg
1 bundt frisk koriander
2 spsk. ristede peanuts

Dashi RDX fra Noma Projects

Fremgangsmåde

  1. Kog nudlerne i rigeligt vand efter pakkens anvisning.
  2. Bland ingefær, sesamolie, sojasauce, fiskesauce, sukker og limesaft, og fordel det i 4 serveringsskåle.
  3. Hæld vandet fra nudlerne, og anret dem i serveringsskålene.
  4. Top med finthakkede forårsløg, koriander og hakkede peanuts, og dryp med Dashi RDX. Rør godt rundt i retten, inden den spises.