Aftensmad
30 minutter
4 personer
Indkøbsliste
1 pakke kyllingevinger
Salt og sukker
1 glaskål
1 fed hvidløg
1 tørret chili
1 dl riseddike
2 hjertesalater
12–24 shisoblade (eller
mynteblade)
3 forårsløg
Bossam-sauce:
2 spsk. ssamjang
1 spsk. gochujang
½ spsk æbleeddike
1 dl vindruekerneolie
Fremgangsmåde
- Vend kyllingevingerne med salt og sukker, og bag dem i ovnen i 20 min. ved 170°.
- Snit glaskål helt tyndt på et mandolinjern, og vend med chili og hvidløg. Skyl dem, og læg dem i riseddike.
- Bossam-sauce: Rør bossamsauce af ssamjang, gochujang, eddike og olie. Alternativt kan du bruge en færdigkøbt chilisauce.
- Skyl salat og shisoblade. Snit forårsløg fint. Anret et fad med små ”portioner” af salat, dernæst shisoblade og til sidst glaskål.
- Fjern knogler fra kyllingevingerne, og fordel kød oven på glaskålen.
- Servér med chilisauce og forårsløg. Spis retten ved at dyppe en ”portion” i chilisaucen.