Efterårssalat med radicchio, brombær og valnødder

Opskrift af Frederik Bille Brahe

Grønt tilbehør
20 minutter

4 person

Indkøbsliste
1 håndfuld valnødder
1 radicchio
1 bakke brombær
Flagesalt og peber
Citronskal
Dressing:
1 dl olivenolie
1 dl eddike
2 spsk. honning
1 spsk. sojasauce
2 fed sort hvidløg
2 spsk. vand
Saft af ½ citron

Fremgangsmåde

  1. Rist valnødder i 15 min. i ovnen ved 150°. Hak dem fint.
  2. Del radicchio i blade. Skyl og tør dem godt. Skyl og tør brombær.
  3. Dressing: Blend alle ingredienserne til en dressing.
  4. Byg salaten lagvist med blade, dressing, brombær og valnødder. Afslut med salt, peber og citronskal.

Tip! Sorte hvidløg er almindelige hvidløg, som er tilberedt i mindst 2 uger ved ca. 60°. Find dem i grøntafdelingen.