Coleslaw med kål, gulerødder og Corn Yuzu Hot Sauce

Opskrift af Noma Projects

Grønt tilbehør
20 minutter

4 personer

Indkøbsliste
2 gulerødder
½ rødkål
½ spidskål
1 bundt forårsløg
1 usprøjtet citron
4 spsk. mayonnaise
3 spsk. græsk yoghurt
Salt
3 spsk. Corn Yuzu Hot
Sauce fra Noma Projects

Fremgangsmåde

  1. Skræl gulerødder, og skær dem i tynde stave. Hak kål og forårsløg fint. Vend det hele sammen i en stor skål.
  2. Vend fintrevet citronskal, citronsaft, mayonnaise, græsk yoghurt, salt og Corn Yuzu Hot Sauce i, til det er godt blandet. Smag til.
  3. Lad gerne coleslawen trække på køl, til den skal serveres. Spis den til alt slags kød og fisk, eller brug den i burgere eller wraps.