Cacio e Pepper Tamari – spaghetti med pebersauce

Opskrift af Noma Projects

Aftensmad
30 minutter

2 personer

Indkøbsliste
200 g spaghetti
100 g pecorino romano (eller anden hård ost)
4 spsk. Pepper Tamari fra Noma Projects
Salt
Evt. friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Kog spaghettien i saltet vand 1-2 minutter kortere end pakkens anvisninger, så den er al dente. Gem kogevandet.
  2. Riv osten fint i en skål. Tilsæt 1-2 dl af kogevandet. Rør det godt sammen, så du får en glat og cremet sauce. Tilsæt evt. mere kogevand.
  3. Varm Pepper Tamari forsigtigt op på en pande ved lav varme. Tilsæt spaghetti og ostesauce, og vend det godt sammen, til saucen lægger sig omkring spaghettien.
    Tilsæt evt. mere kogevand, hvis saucen bliver for tyk. Smag til.
  4. Servér straks, evt. med friskkværnet peber på toppen.