Verdure grigliate – grillet marineret grønt

Opskrift af Jonathan Balsløw, Graziano

Grønt tilbehør

30 minutter

4 personer

Indkøbsliste:

2 squash
2 auberginer
4 spsk. olivenolie
1 spsk. rødvinseddike
2 fed hvidløg
2 kviste frisk timian eller rosmarin
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

  1. Skær squash og auberginer i tynde skiver på tværs.
  2. Grill grøntsagerne i 2-3 minutter på hver side på en varm grill eller (grill)pande med olie, til de har taget godt med farve og er møre.
  3. Bland olivenolie, rødvinseddike, hvidløg, finthakket timian eller rosmarin, salt og peber.
  4. Læg de færdigstegte grøntsager i marinaden, og lad dem trække i 15-20 minutter.
  5. Anret de grillede, marinerede grøntsager på en serveringstallerken. Pynt med friske krydderurter, og servér straks.