Stuvet spinat og forårsløg på ristet brød

Opskrift af Planetarisk Kogebog

Grønt tilbehør

20 minutter

4 personer

Indkøbsliste
4 skiver surdejsbrød
Olie
Salt og peber
1 forårsløg
1 bundt tallerkensmækkere eller andre urter
2 dl fløde
200 g frisk spinat
50 g parmesan

Fremgangsmåde
1. Steg brødskiverne i rigeligt olie, til de får godt med farve på begge sider. Krydr med salt og peber.
2. Hak forårsløg fint, og vend dem i lidt olie sammen med tallerkensmækkere.
3. Hæld fløden i en kasserolle, og lad den simre, til den bliver cremet.
4. Hak spinaten groft, vend den i gryden, og lad fløden simre, til spinaten er faldet sammen. Tilsæt revet parmesan, og smag til med salt og peber.
5. Anret spinaten hen over brødene, og top med forårsløg og tallerkensmækkere.