Spaghetti i græskarflødesauce med garam masala

Opskrift af Easy Peacy

Aftensmad
35 minutter

4 personer

Indkøbsliste
1 græskar, fx hokkaido
1 dl olivenolie
10 fed hvidløg
2 tsk. korianderfrø
3 spsk. garam masala
2 dåser flåede tomater
2½ dl piskefløde
2 spsk. friskrevet ingefær
Salt og peber
300 g spaghetti

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 230°. Flæk græskarret, og fjern kernerne. Læg græskarret med skæresiden nedad på en bageplade med bagepapir, og bag det i ovnen i 15-20 minutter, til det er mørt. Skær græskarret i grove tern, og stil det til side.
  2. Varm olien i en mellemstor gryde ved middel varme, og lad pillede hvidløg og korianderfrø stege 1-2 minutter. Tilsæt garam masala, græskar og flåede tomater.
  3. Lad det simre i ca. 10 minutter, og tilsæt piskefløde og friskrevet ingefær. Lad saucen koge i 5 minutter, og smag til med salt og peber.
  4. Kog spaghettien al dente, og vend den sammen med saucen. Servér rygende varm.