Aftensmad
25 minutter
4 personer
Indkøbsliste:
4 kyllingebryster (ca. 600 g)
2 spsk. hvedemel
50 g smør
1 dl hvidvin
Saft fra 2 citroner
Salt og friskkværnet peber
Evt. frisk persille til pynt
Fremgangsmåde:
- Flæk evt. kyllingebrysterne, hvis de er meget tykke. Bank kyllingebrysterne flade med en kødhammer. Drys mel på begge sider af kyllingebrysterne.
- Smelt smørret på en stor pande ved middelhøj varme. Steg kyllingebrysterne i 2-3 minutter på hver side, til de er gyldne og gennemstegte. Læg dem til side.
- Hæld hvidvin på panden (med stegefedtet fra kyllingen), og lad det koge i 1-2 minutter. Tilsæt citronsaft, og lad saucen simre i 1 minut, til den tykner let. Smag til
med salt og peber. - Anret kyllingebrysterne, hæld citronsaucen over, og pynt evt. med frisk persille. Servér straks, gerne med en grøn salat på siden.