Grønt tilbehør
25 minutter
4 personer
Indkøbsliste:
2 auberginer
4 spsk. olivenolie
Salt
½ granatæble
4 skiver surdejsbrød
1 tsk. spidskommen
1 tsk. røget paprika
1 tsk. gurkemeje
Peber
Saft fra ½ citron
Fremgangsmåde:
- Skræl auberginerne, og skær dem i tern. Læg dem i en gryde med olivenolie og 1 tsk. salt. Lad dem stege ved middel varme under låg.
- Tag kernerne ud af granatæblet. Rist brødskiverne.
- Tilsæt spidskommen, paprika og gurkemeje til auberginerne. Rør rundt, og læg låg på igen. Lad dem simre i ca. 10 min., til auberginerne er bløde.
- Fordel aubergineblandingen på de ristede brødskiver. Krydr med salt, peber og evt. lidt olivenolie. Drys med granatæblekerner.
- Pres lidt citronsaft over lige før servering.