Aftensmad
20 minutter
4 personer
Indkøbsliste
1 løg
4 stængler bladselleri
2 gulerødder
Olie
1 dåse flåede tomater
480 g udblødte og kogte ærter eller bønner (fx ingridærter, kikærter eller hvide bønner, evt. fra dåse)
50 g parmesan
2 dl vand
½ daggammelt brød
Salt og peber
100 g spinat
200 g ricotta
Fremgangsmåde
- Hak løg, bladselleri og gulerødder groft, og steg dem i olie i en gryde i ca. 5 min. under omrøring.
- Tilsæt flåede tomater, kogte ærter eller bønner, parmesan og vand. Lad retten simre i 10 min.
- Riv brødet i grove stykker, og steg dem i olie på en pande, til de tager farve og bliver sprøde. Krydr med salt og peber.
- Smag suppen til med salt og peber, vend spinat i, og lad suppen simre i yderligere et par minutter.
- Servér suppen med ricotta og stegt brød henover.