Pasta med cherrytomatsauce og Wild Rose Vinegar

Opskrift af Nadine Levy Redzepi

Aftensmad
20 minutter

4 personer

Indkøbsliste:
500 g pasta, fx penne
2 fed hvidløg
400 g cherrytomater
½ dl olivenolie
1 tsk. flagesalt
Evt. 1 spsk. Wild Rose Vinegar fra Noma Projects
Peber
Parmesan

Fremgangsmåde:

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  2. Pil hvidløg, og skær dem i skiver. Skyl tomaterne, og kom tomater, hvidløg, olie og flagesalt i en lille gryde med låg. Lad det simre i 6-10 min., til tomaterne er bløde.
  3. Brug en stavblender til at blende saucen glat, og smag til med salt. Vend evt. Wild Rose Vinegar i saucen.
  4. Vend den kogte pasta i tomatsaucen, og servér straks med friskkværnet peber og revet parmesan.