Aftensmad
20 minutter
4 personer
Indkøbsliste
4 udbenede kyllingelår
Salt og peber
Olie
3 gulerødder
4 nye løg
1 bundt radiser
25 g smør
2 spsk. kapers
1 bundt dild
1 spsk. lys eddike
1 tsk. sukker
Fremgangsmåde
- Krydr kyllingelårene godt med salt og peber. Steg dem på skindsiden i lidt olie i en gryde, til de får godt med farve på begge sider.
- Skær gulerødder i mundrette stykker, og lad løg og radiser forblive hele.
- Læg kylllingelårene ud i siden af panden, og steg grøntsagerne, til de får farve. Læg det hele på et fad, når kyllingelårene er gennemstegt.
- Brun smørret i gryden. Sluk for varmen, og tilsæt kapers og hakket dild. Smag vinaigretten til med salt, eddike og lidt sukker.
- Hæld vinaigretten hen over kylling og grøntsager, og servér straks.