Grydestegte kyllingelår med nye løg og radiser

Opskrift af Planetarisk Kogebog

Aftensmad
20 minutter

4 personer

Indkøbsliste
4 udbenede kyllingelår
Salt og peber
Olie
3 gulerødder
4 nye løg
1 bundt radiser
25 g smør
2 spsk. kapers
1 bundt dild
1 spsk. lys eddike
1 tsk. sukker

Fremgangsmåde

  1. Krydr kyllingelårene godt med salt og peber. Steg dem på skindsiden i lidt olie i en gryde, til de får godt med farve på begge sider.
  2. Skær gulerødder i mundrette stykker, og lad løg og radiser forblive hele.
  3. Læg kylllingelårene ud i siden af panden, og steg grøntsagerne, til de får farve. Læg det hele på et fad, når kyllingelårene er gennemstegt.
  4. Brun smørret i gryden. Sluk for varmen, og tilsæt kapers og hakket dild. Smag vinaigretten til med salt, eddike og lidt sukker.
  5. Hæld vinaigretten hen over kylling og grøntsager, og servér straks.