Grønt tilbehør
20 minutter
4 personer
Indkøbsliste
100 g smør
500 g grønne asparges
3 friske æggeblommer
1 spsk. olivenolie
30 mynteblade
Fremgangsmåde:
- Smelt smør i en lille kasserolle over middel varme. Når det dufter af nødder og er gyldent, er det brunet. Hæld det i en lille skål.
- Knæk den nederste ende af aspargesene, og kassér den. Skær aspargesene i ca. 1 cm stykker – behold toppene hele.
- Hæld æggeblommer i en lille skål, og pisk langsomt det brunede smør i lidt ad gangen.
- Varm en pande op til middel varme. Tilsæt olivenolie, og steg aspargesene i ca. 1 min under jævnlig omrøring. Smag til med salt og peber.
- Hæld de varme asparges i en serveringsskål, vend med smørsaucen, og drys med hakket mynte.