Cremet fregola med rosiner, parmesan og rucola

Opskrift af Easy Peacy

Aftensmad
30 minutter

4 personer

Indkøbsliste
½ dl olivenolie
1 spsk. korianderfrø
65 g rosiner
8 fed hvidløg
350 g fregola (perlecouscous)
1 dl hvidvin
1 l grøntsagsbouillon
150 g parmesan
80 g ristede pinjekerner
100 g bitter salat, fx rucola
Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Varm olivenolien på en pande, og rist korianderfrø, rosiner og pillede hvidløgsfed let.
  2. Tilsæt fregola, og rør godt. Hæld hvidvinen og derefter ca. 1 dl varm bouillon på ad gangen, som hvis du skulle lave risotto. Fortsæt, til fregolaen er al dente.
  3. Rør fintrevet parmesan i, og tag panden af varmen.
  4. Servér med ristede pinjekerner, rucola, olivenolie og friskkværnet peber.