Bønner med tomater, oliven og pinjekerner

Opskrift af Easy Peacy

Aftensmad

25 minutter

4 personer

Indkøbsliste
2 tsk. fennikelfrø
50 g pinjekerner
4 stængler bladselleri
4 store tomater
8 fed hvidløg
10 stængler bredbladet persille
1 dl olivenolie
400 g kogte bønner
8 laurbærblade
100 g sorte oliven
Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Rist fennikelfrø på en tør pande ved lav varme, og knus dem i en morter. Læg dem til side. Rist pinjekernerne på panden.
  2. Skyl bladselleri og tomater, og skær dem i mindre stykker. Pil hvidløg, og skyl og hak persille.
  3. Varm olivenolie i en gryde, og tilsæt hvidløg, tomater, bønner, laurbærblade, oliven og knuste fennikelfrø.
  4. Lad det simre i ca. 15 minutter. Tilsæt bladselleri, og smag til med salt og peber. Drys persille over retten, og servér.